In een transparante korte voedingsketen maak je als ambachtelijke voedingsproducent het verschil.

Meer informatie

Ben je ambachtelijk brouwer, bakker, slager, koffiebrander, chocolatier, ijsbereider ...? Verkoop je rechtstreeks aan de consument en bepaal je volledig zelf je prijs, productiemethode en aanbod? Dan werk je via het korteketenprincipe.

Een goede keuze:

  • Je spaart voedselkilometers uit.
  • Je beperkt verpakkingsafval.
  • Je biedt verse en kwalitatieve producten aan.
  • Je onderscheidt je met je karaktervol verhaal.

Ondersteuning op jouw maat vind je bij ons via 100% West-Vlaams, een label voor West-Vlaamse hoeve- en streekproducten. Heel wat activiteiten organiseren we via Europese of andere projecten en staan ook open voor niet-leden.

Ontdek 100% West-Vlaams




Een kwaliteitslabel en een boeiend netwerk van gepassioneerde ambachtslui.

> Meer info over 100% West-Vlaams

Ik heb een vraag