Meer informatie
Onze experts
- Voeding
- Voeding en gezondheid
- Korte keten
AVENIRS begeleidt ambachtelijke bakkers naar gezonde voedingsproducten.
Zowel in Frankrijk als in België zien zelfstandige bakkers en patissiers hun marktaandeel onder de 50% zakken. Om hun positie te behouden en opnieuw te versterken zijn ze genoodzaakt om te innoveren en in te spelen op de verwachtingen van de consument.
“De consument wordt veeleisender en verwacht van zijn bakker gezonde kwaliteitsproducten die tegelijkertijd ook lekker zijn.”
De partners van het project AVENIRS begeleiden ambachtelijke bakkers naar producten met een gezondheidsvoordeel.
Dit Frans-Belgisch partnerschap brengt de nodige structuren, middelen en competenties samen om een nieuw gamma innovatieve, ambachtelijke bakkerij- en patisserieproducten met een gezondheidsvoordeel te ontwikkelen en op de markt te brengen.
Wat leeft er bij de Fabrieken voor de Toekomst?
Laatste nieuws
B2B-Smaakmarkt
B2B-Smaakmarkt
Halfhalf? Honderden kansen!
Halfhalf? Honderden kansen!
International House West Flanders: warm welkom voor internationale talenten
International House West Flanders: warm welkom voor internationale talenten
Injectie van ruim 64 miljoen euro in West-Vlaamse economie
Injectie van ruim 64 miljoen euro in West-Vlaamse economie
Op de agenda
- Inspiratie
Duurzame voedingsverpakking? Goed geselecteerd en gecommuniceerd!
Duurzame voedingsverpakking? Goed geselecteerd en gecommuniceerd!
- Inspiratie
Lunch & Learn: technologie voor werkbaar werk in de gezondheidszorg
Lunch & Learn: technologie voor werkbaar werk in de gezondheidszorg
- Netwerken
Grensland.IN
Grensland.IN
Gerelateerde projecten
SPRONG
SPRONG
SPRONG toont voedingskmo's waar er potentieel een winst valt te rapen.
Rural Parcel Delivery
Rural Parcel Delivery
Hoe krijg je een pakje kostenefficiënt bij je klant? En wat als het om gekoelde producten gaat?
PROOF
PROOF
De projectpartners willen voeding op maat van de zorgvrager ontwikkelen.