Webinar 'Samen sterker in tijden van corona'

Bedrijven werken meer samen dan ooit. Door het aangaan van partnerships delen ze elkaars ervaring en expertise. Op deze manier wordt innovatie gestimuleerd. Door stijgende complexiteit en snelheid, wordt samenwerken in de toekomst nog belangrijker. Concurrentie zal niet langer gebeuren op het niveau van individuele bedrijven, producten of diensten, maar op het niveau van partnerships (metasystemen). Samen maatschappelijke uitdagingen aanpakken én vertrouwen binnen samenwerkingsverbanden zijn hierbij essentieel.

Tijdens deze Exponential Talk stelt Dado Van Peteghem in primeur zijn nieuwste boek 'Metasystems, building trustful partnerships for growth' (beschikbaar half juni 2020) voor.

In één uur tijd leert u:

  • waarom partnerships zo bruikbaar zijn, zowel voor kmo's als grote bedrijven
  • hoe u nu snel actie kan ondernemen
  • waarom more than profit, vertrouwen en kwetsbaarheid zo belangrijk zijn
  • met welke tools u vertrouwen kan opbouwen en hoe u uw eigen knowhow kan delen
  • welke samenwerkingsverbanden, ook met ongebruikelijke partijen, er al zijn

Voor wie? 

Bedrijfsleiders, managers en medewerkers met ondernemersspirit.

Praktisch

  • Dinsdag 23 juni 2020
  • Van 9u. tot 10u.

Deelname aan de webinar is gratis, maar u dient zich vooraf te registreren. Na inschrijving krijgt u de inloglink voor de webinar toegestuurd. U kunt vervolgens via een eenvoudige klik de webinar volgen. U hoeft dus geen software te installeren, wifi is wel noodzakelijk.

U krijgt de gelegenheid om vragen voor te leggen aan de spreker via live chat.

Registratie knop

Snel inschrijven is de boodschap, want om praktische redenen is het aantal deelnemers aan de webinar beperkt!

It’s a pivotal time, both exciting and frightening. By joining forces, we believe businesses can accelerate, innovate and create a desirable future horizon. - Dado Van Peteghem

Spreker

Dado Van Peteghem is één van de toonaangevende experten in de digitale sector. Hij is een veelgevraagd keynotespreker en ondernemer. Dado helpt organisaties bij hun digitale bedrijfsvoering en bij het uittekenen van een visie en strategie. Hij zet samenwerkingen op met startups, incubators en technologie partners. Hij is coauteur van de boeken Digital Transformation, Corporate venturing en het onlangs verschenen Metasystems, Building trustful Partnerships for Growth. Dado is ook Founding partner bij het adviesbureau Scopernia (voorheen Duval Union Consulting) en medeoprichter van verschillende startups zoals Social Seeder en SpeakersBase. Hij startte zijn carrière als consultant bij InSites Consulting. In 2011 richtte hij samen met Jo Caudron het consultancybureau DearMedia op.

 

 

Meer informatie?

Eefje Hernalsteen
Stafmedewerker 
E eefje.hernalsteen@pomwvl.be
M +32494 84 44 11
 

Dit is een actie uit het relanceplan van de Provincie West-Vlaanderen. Dit plan bestaat uit tal van initiatieven en steunmaatregelen om de West-Vlaamse ondernemers te helpen.  Deze online Exponential Talks informeren u over de aspecten van een digitale en duurzame transformatie van uw bedrijf. We voorzien hierbij telkens een flinke dosis hands-on inspiratie en praktische tips voor uw bedrijf. U staat er niet alleen voor!

#meerwestvlaanderen #samenondernemen

 

 

 

 

Praktische informatie

Datum en Tijdstip

Dinsdag 23 juni 2020 - 09:00