Webinar ‘Een gids voor leiders in uitdagende tijden’

De coronapandemie brengt heel wat uitdagingen met zich mee voor bedrijven en leiders. Wilt u leren hoe u zich in deze tijd van instabiliteit wendbaar en weerbaar kan opstellen?  Wilt u zich verder ontplooien als leider voor uw team of organisatie? Tijdens deze Exponential Talk wordt u klaargestoomd om de uitdagingen van morgen aan te gaan. Registreer u nu en ontdek hoe wendbaarheid u hét competitief voordeel van de 21ste eeuw kan geven.

Nick Van Langendonck legt uit hoe u in deze tijd van crisis een manifest schrijft voor uw eigen persoonlijke transformatie en die van uw bedrijf.

In één uur tijd ontdekt u:

  • hands-on tools om te werken aan de wendbaarheid van uzelf, uw team en uw bedrijf
  • wat succesvolle leiders in de 21ste eeuw met elkaar gemeen hebben
  • de belangrijkste rollen van een leider tijdens deze coronacrisis
  • uw eigen blinde vlekken als leider
  • de dynamieken van effectieve teams en hoe u ze ontwikkelt
  • 6 trends voor organisaties in de 21ste eeuw

U krijgt ook een overzichtelijk stappenplan waarmee u direct aan de slag kan om meer efficiëntie en menselijkheid in uw organisatie te brengen.

Voor wie? 

Bedrijfsleiders, managers en medewerkers met ondernemersspirit.

Praktisch

  • Donderdag 18 juni
  • Van 9u. tot 10 u. 

Deelname aan de webinar is gratis, maar u dient zich vooraf te registreren. Na inschrijving krijgt u de inloglink voor de webinar toegestuurd. U kunt vervolgens via een eenvoudige klik de webinar volgen. U hoeft dus geen software te installeren, wifi is wel noodzakelijk.

U krijgt de gelegenheid om vragen voor te leggen aan de spreker via live chat.

Registratie knop

Snel inschrijven is de boodschap, want om praktische redenen is het aantal deelnemers aan de webinar beperkt!

De corona-crisis is een wake-up call. Verandering is de enige constante in deze wereld. Na deze storm staat de volgende al klaar. Dit vraagt om een ander soort organisaties en die transformatie begint bij jezelf als leider. - Nick Van Langendonck

Spreker

Nick Van Langendonck is een inspirerende doener. Zijn grootste talent is om te innoveren vanuit een sterk operationele context. Uit een actuele problematiek creëert hij duidelijke strategieën om situaties te verbeteren. Hij inspireert mensen om veranderingen te initiëren en mee te dragen. Nick is oprichter van Hifluence, een consultancybureau gespecialiseerd in organisatieontwerp, organisatieverandering en leiderschap in de 21ste eeuw. Hij is ook medeoprichter van Pebble, de innovatie-hub achter verschillende pioniersprojecten met een positieve maatschappelijke impact. Hij is ook gastdocent aan Universiteit Antwerpen en Antwerp Management School. 

 

 

Meer informatie?

Eefje Hernalsteen
Stafmedewerker 
E eefje.hernalsteen@pomwvl.be
M +32494 84 44 11
 

Dit is een actie uit het relanceplan van de Provincie West-Vlaanderen. Dit plan bestaat uit tal van initiatieven en steunmaatregelen om de West-Vlaamse ondernemers te helpen.  Deze online Exponential Talks informeren u over de aspecten van een digitale en duurzame transformatie van uw bedrijf. We voorzien hierbij telkens een flinke dosis hands-on inspiratie en praktische tips voor uw bedrijf. U staat er niet alleen voor!

#meerwestvlaanderen #samenondernemen

 

 

Praktische informatie

Datum en Tijdstip

Donderdag 18 juni 2020 - 09:00