Verslag Packcontact 2019

Met 32 tevreden standhouders en ruim 170 geïnteresseerde bezoekers overtrof de tweede editie van Packcontact ruimschoots onze verwachtingen. Met Packcontact laten we de verpakkings- en voedingsindustrie elkaar ontmoeten. Op 25 april bruiste het van de intense contacten tussen bedrijven en met de diverse kennispartners.

De formule met vastgelegde een-op-eenafspraken gecombineerd met een inhoudelijk seminarie en bijkomende ontmoetingen op de beurs of het netwerkmoment, werkt. Kleinschalige en gerichte evenementen zijn interessanter voor zowel bezoeker als exposant, de standen zijn kleiner en zijn vooral gericht op aftoetsen of er een match is naar het bieden van een oplossing.

Volgende sfeerbeelden en videoreportage laten u het evenement herontdekken:

 

Packcontact is een initiatief van Fabrieken voor de Toekomst in samenwerking met Pack4Food, Centexbel-VKC, Belgisch Verpakkingsinstituut (BVI) en VerpakkingsCentrum/IMO-IMOMEC (Universiteit Hasselt). De ondersteunende partners zijn Alimento, PlastIQ, Flanders’ FOOD, Fevia, TUA West, Verpakking & Labelmagazine en VMT Food.

Ook interesse om deel te nemen aan een volgende editie?

Registreer u op Nieuwsbrief Voeding of Nieuwe Materialen via dit webform

Foto's