Packcontact 2018

Op 26/04 vond in het Huis van de Voeding in Roeselare de eerste en succesvolle editie van Packcontact, de netwerkbeurs waar voedingsindustrie en verpakkingsindustrie elkaar ontmoeten, plaats. Op 22 beursstanden en tijdens 5 inspirerende lezingen maakten ruim 130 bezoekers kennis met de verschillende mogelijkheden en toepassingen van verpakkingsmaterialen en talrijke innovaties in het verpakken van voedingsmiddelen.

Tegelijkertijd stonden heel wat deskundigen paraat om voedingsbedrijven individueel te begeleiden in hun zoektocht naar de juiste verpakkingsmaterialen. 

De presentaties en enkele sfeerbeelden van die avond, vindt u hier: www.fabriekenvoordetoekomst.be/packcontact_presentaties

Packcontact is een initiatief van de POM West-Vlaanderen in samenwerking met Pack4Food, Vlaams Kunststofcentrum (VKC-Centexbel), Belgisch Verpakkingsinstituut (BVI), Verpakking Centrum Hasselt, Alimento en FostPlus. Dit initiatief kadert binnen de werking van de Fabrieken voor de Toekomst, het clusterbeleid waarmee de Provincie West-Vlaanderen de West-Vlaamse industrie wil ondersteunen, versterken en verankeren.

Packcontact kwam tot stand via de samenwerking tussen volgende partners:


Aanwezige standhouders: