Nieuwsbrief Voeding november 2020
Bekijk deze e-mail in uw browser
 

onderzoek voedingsoplossingen van start

Binnen het PROOF-project zijn de bedrijven geselecteerd die voedingsoplossingen zullen ontwikkelen ter ondersteuning van patiënten met een afname van spierkracht (sarcopenie) en chronische longziekte (COPD). De bedrijven onderzoeken de eiwitverrijking van een halffabricaat voor soep alsook de mogelijkheden voor het verhogen van de energie- en eiwitdichtheid van voeding. Een multidisciplinair, digitaal zorgpad zal de voedingstoestand van patiënten en de effecten van de nieuw ontwikkelde voeding monitoren.

Meer lezen

 

groen licht voor innovatieve projecten

In juni werd onder het motto ‘Collaborate & Innovate’ voor de derde maal een projectoproep ‘Quick Wins Fabrieken voor de Toekomst’ gelanceerd. Een ervaren jury boog zich over de ingediende projectdossiers en gaf groen licht aan zes voedingsdossiers. Deze bedrijven krijgen financiële ondersteuning van maximaal 25.000 euro om samen met een ander bedrijf op korte termijn een innovatief idee tot een concrete realisatie uit te werken.

 

Lees meer

 

experimenteren met innovatieve leertechnologieEn?

21/1/2021 - online

Dankzij het project Boosting Human Capital in de 21ste eeuw kan het! Gratis zelfs en geheel in de eigen bedrijfscontext. Op 21 januari (9u-10.30u) organiseren we een infosessie voor bedrijven die werkzoekenden opleiden tot verpakkingsoperatoren en die getriggerd zijn door leertechnologieën zoals VR, AR of apps maar niet precies weten hoe dit te integreren in hun opleidingen.

 

Schrijf in

 

andere activiteiten uit de sector

1/12/2020:

Club de Commerce: de juiste prijs - online


 

Contact

An-Sofie Pinket, Coördinator Voeding
Fabrieken voor de Toekomst
an-sofie.pinket@pomwvl.be
T 051 75 02 45

 

 
 
Wenst u onze nieuwsbrieven niet langer te ontvangen?
Schrijf dan hier uit.
Copyright © 2017 Fabrieken voor de Toekomst, Alle rechten voorbehouden.