×

Statusbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Innovatie en export in de zorgeconomie

Hoe belangrijk zijn innovatie en export voor de omzetgroei van de West-Vlaamse toeleveranciers aan de zorg?

Op donderdag 15 juni nodigt de POM West-Vlaanderen alle bedrijven die leveren aan de zorgsector uit op een interactieve infosessie rond innovatie en export. Deze interactieve sessie is tegelijk ook een voorbereiding op te organiseren handelsmissies naar Nederland (september 2017) en Schotland. 

Programma

1. Hoe gaan de West-Vlaamse zorgtoeleveranciers om met innovatie en export?
  De POM West-Vlaanderen presenteert de resultaten van een enquête die peilde naar de ambities rond innovatie en export bij de toeleveranciers van de zorgsector. Deze telefonische enquête werd in april en mei 2017 afgenomen bij meer dan 200 West-Vlaamse bedrijven.
  De resultaten van de enquête worden in kleinere groepen besproken. De deelnemers kunnen reageren en hun bemerkingen en ideeën geven
2. Is de Nederlandse zorgmarkt iets voor uw bedrijf?
  De heer Jenk De Jong, Adviseur Ondernemersondersteuning bij de Kamer van Koophandel in Nederland, presenteert de mogelijkheden én de uitdagingen van de Nederlandse zorgeconomie.
  Tijdens ronde tafelgesprekken bespreken de deelnemers onderling de mogelijkheden van de zorgeconomie in Nederland als afzetmarkt voor West-Vlaamse bedrijven.

Tijdens deze sessie wordt er bij de aanwezige deelnemers ook gepeild naar de verwachtingen rond de handelsmissies, om te komen tot een optimale voorbereiding.

U kunt gratis deelnemen aan deze sessie, maar vooraf inschrijven (via het formulier onderaan deze pagina) is wel noodzakelijk en kan tot dinsdag 13 juni.

Contact

Dominique Bogaert, Projectcoördinator SHINE

dominique.bogaert@pomwvl.be
T 050 140 150

Inge Taillieu, Cöordinator Zorgeconomie

​inge.taillieu@pomwvl.be
T 050 140 164

Deze infosessie wordt georganiseerd als onderdeel van SHINE, een project dat de zorgeconomie wil versterken door samenwerking tussen profit en social profit te stimuleren, een ambitie die aansluit bij de doelstelling van de Fabriek voor de Toekomst Zorgeconomie.

Met steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.

Praktische informatie

Datum en Tijdstip

Donderdag 15 juni 2017 - 13:30 tot 17:00

Locatie

Hotel Weinebrugge, Leikendreef 1, 8200 Brugge