Jobbeurs: Draai mee op zee

De Academie voor de Toekomst organiseert samen met de Fabriek voor de Toekomst Blue Energy, de Haven Oostende, de Belgian Offshore Cluster, Flanders' Maritime Cluster en de POM West-Vlaanderen de tweede editie van de job- en opleidingsbeurs: ‘Draai mee op zee’. Deze jobbeurs focust zich op vacatures van bedrijven, actief in de on en offshore windsector en de maritieme sector.

Het aantal windmolens en parken werd de voorbije jaren uitgebreid en de komende jaren worden aan de Belgische kust nieuwe windmolenparken gebouwd. Heel wat bedrijven, betrokken bij de bouw, het onderhoud en de exploitatie van deze windmolens, zijn daardoor voortdurend op zoek naar geschikte arbeidskrachten met een breed scala van uiteenlopende competenties voor tewerkstelling zowel in binnen- als buitenland.

Om 11u en 14u zijn er ook korte infosessies met getuigenissen van werknemers uit het werkveld en een schets van de evolutie van de uitbouw van de windmolenparken aan de Belgische kust.

Op de stand van de Academie voor de Toekomst kunnen de bezoekers meer info krijgen over opleidingen die leiden naar de offshore windsector.

Volgende bedrijven op zoek naar geschikte profielen voor hun vacatures hebben hun aanwezigheid al bevestigd: Jan De Nul nv, Navingo bv, Falck Safety Services bvba, Meet Het en Buijsse Painting nv. Klik op onderstaande logo's om de beschikbare vacatures te bekijken!

                        

Tijdens de eerste editie van de jobbeurs in 2013 boden de aanwezige bedrijven een 40-tal vacatures aan die vrijwel allemaal ingevuld werden.

De jobbeurs 'Draai mee op Zee' maakt deel uit van de deelname van GreenBridge aan Open Bedrijvendag, bekijk hier de andere standhouders!

Bekijk hieronder de reportage van de eerste succesvolle editie van 'Draai mee op zee'.

Bevestig uw komst, nodig vrienden uit en deel dit event via facebook!

Meer info:

Veerle Breemeersch

Stafmedewerker Academie voor de Toekomst

Tel. +32 50 40 30 84

E: veerle.breemeersch@avtwest.be

 

Praktische informatie

Datum en Tijdstip

Zondag 02 oktober 2016 - 10:00 tot 15:00

Locatie

GreenBridge, Wetenschapspark, 8400 Oostende