Digitale transformatie

De coronacrisis heeft het belang van toenemende digitalisatie en automatisatie van bedrijfsactiviteiten en de nood aan digitale skills bij werknemers en werkzoekenden duidelijk gemaakt.  

Het opkrikken van de ‘digital readiness’ van de industriële kmo’s, hun machinepark en productieproces, zowel hun producten als diensten, is een essentieel element voor een toekomstgerichte West-Vlaamse economie. 

Om de digitale transformatie kracht bij te zetten en de veerkracht en het adaptatievermogen van de West-Vlaamse ondernemingen te versterkten, heeft POM West-Vlaanderen volgend aanbod uitgewerkt.

VOOR BEDRIJVEN

Heeft u nood aan een systematische digitale doorlichting van uw bedrijf? Wilt u concreet en toekomstgericht technologisch advies en projectbegeleiding ontvangen?

Ontdek het totaalpakket aan scans, audits, implementatietrajecten en inspirerende webinars dat wij u aanbieden:

  • De Exponential Talks webinars geven u de kennis om uit de huidige coronacrisis te herrijzen met nieuwe inzichten. Aan de hand van praktische tips en hands-on inspiratie wordt u klaargestoomd voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

​     

  • De DigiScan van Agoria, een 360° feedback tool, screent de innovatie, bedrijfsprocessen en  -cultuur van uw bedrijf. In  3 stappen krijgt u een overzicht van uw digitale maturiteit met tips en advies op maat.

     Lees meer

  • De Crisis Code Cracker van Sirris geeft u inzicht in mogelijke technologische opties en geeft praktische aanbevelingen en te volgen scenario’s om u wendbaarder en weerbaarder te maken. In slechts 3 stappen maakt u uw bedrijf crisisbestendig.

    

  • De Digitale Quick Scan van VOKA en Deloitte Private geeft u concrete tips om de digitale competitiviteit van uw bedrijf te versterken. U krijgt ook advies op maat via een persoonlijk opvolggesprek.

   

VOOR BURGERS

  • Het Digiskilss paspoort van Agoria brengt uw sterktes en kansen in kaart en helpt u bij het uitstippelen van een persoonlijk groeitraject. De evaluatie richt zich op digitale skill én andere vaardigheden zoals "soft" skills.

   

  • De ACV-bijblijf digiskills scan brengt via een korte scan en een gesprek uw digitale vaardigheden in kaart en geeft u advies over welke opleidingen voor u geschikt kunnen zijn. Op maat, in uw regio.

   

 

De huidige realiteit onderstreept het belang van toenemende digitalisatie en automatisatie van bedrijfsactiviteiten en de nood aan digitale skills bij werknemers. Als onderdeel van het relanceplan van de Provincie West-Vlaanderen, werkt de POM samen met zijn partners een aanbod uit gericht op een digitale en duurzame transformatie van de industriële kmo’s en zijn medewerkers. Met een totaalpakket  aan scans, audits, implementatietrajecten, workshops, inspirerende webinars en investeringen in digitale technologieën verhogen we de veerkracht van West-Vlaamse bedrijven.

#samenondernemen #meerwestvlaanderen

logo's partners

 

Contact