Opstart proef­tu­in Groep­saankoop verpakkingsmateriaal’

Meer informatie

  • Netwerken

Oplossing voor een verpakkingsvraagstuk

Je kiest voor jouw product heel bewust de beste en duurzaamste verpakking. Toch kan je niet zonder. En daar hangt een stevig prijskaartje aan vast. De prijs daalt wel als je een grotere hoeveelheid afneemt. Een groepsaankoop biedt kansen voor alle betrokken partijen (*).

Om dat uit te testen, starten we samen een proeftuin op. We bundelen de krachten en denken in eerste instantie aan groepsaankopen van:

  • Glas: bierflesjes, fruitsapflesjes, confituurpotten, yoghurtpotjes ...
  • Karton: omverpakkingen, verzenddozen, presentatiedozen ...

Op jouw maat

Zie ook jij potentieel in een groepsaankoop? Schrijf je hieronder in voor het startmoment van de proeftuin. Engageer je, geef het idee mee vorm en stem het af op jouw noden en wensen.

(*) Deze proeftuin resulteert uit klankbordsessies met hoeve- en streekproducenten, streekhoekjes en andere spelers met een hart voor lokale en duurzame voeding. In totaal starten we 3 proeftuinen op. In de andere proeftuinen onderzoeken we een b2b-bestelplatform met ophaalhub en partnerschap met een maatwerkbedrijf.

Een groepsaankoop die aansluit bij jouw noden en wensen?
Engageer je en stap mee in de proeftuin!

Ik schrijf in voor de proeftuin *
Interesse in groepsaankoop van
Interesse in samenwerking voor
Jouw privacy
Mijn gegevens mogen worden opgenomen in de deelnemerslijst die zal worden gedeeld tijdens de proeftuin. *
Ik ga akkoord dat mijn gegevens gebruikt/bewaard worden door POM West-Vlaanderen en de partners van 100% West-Vlaams voor de organisatie en promotie van deze proeftuinen. *
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van POM West-Vlaanderen (www.pomwvl.be/privacy-policy). *
Nieuwsbrief Fabriek voor de Toekomst Voeding
Door deel te nemen aan deze activiteit ga je akkoord dat er beeldmateriaal van jou kan genomen en verspreid worden voor publicitaire doeleinden door POM West-Vlaanderen en de organiserende partners. Je kan op elk moment contact opnemen met info@pomwvl.be om beeldmateriaal te laten verwijderen.

Een actie van het PDPO-project Samen Korte Keten

100% West-VlaamsProvincie West-VlaanderenPOM West-VlaanderenInagroUnizoPDPO

Met steun van

Ik heb een vraag