Start Food Forums Najaar 2017

Binnen de werking van de Fabriek voor de Toekomst Voeding organiseert UNIZO ook dit najaar enkele Food Forums. Op 21 september start de commerciële bootcamp en op 26 september gaat het innovatietraject van start. De forums richten zich exclusief naar bedrijven uit de voedingssector en vinden plaats in diverse locaties in West-Vlaanderen. 

Commerciële bootcamp

Schaaf in 4 sessies uw commerciële skills bij. In deze training, onder begeleiding van topexpert Yves Roelens, krijgt u praktische handvaten om uw verkoopsgesprekken op punt te zetten. U leert klantgerichte offertes op te stellen en te onderhandelen. U ontwikkelt hierbij de juiste bezwaarreflexen en leert uw prijs realistisch te onderbouwen en te verdedigen.

Data: 21/9, 5/10, 19/10, 26/10
Meer info en inschrijven: www.unizo.be

 

Innovatietraject

Ontdek in 4 sessies op welke innovatieve uitdagingen en trends u kunt inspelen als voedingsbedrijf. Wat is cruciaal om een innovatieve arbeidsorganisatie te worden? Hoe kunt u via digitalisering betere productieprocessen bekomen? Hoe kan u op een snelle, eenvoudige en efficiënte manier nieuwe voedingsproducten ontwerpen en bestaande processen optimaliseren?

Data: 26/9, 3/10, 7/11, 21/11
Meer info en inschrijven: www.unizo.be 

Praktische informatie

Datum en Tijdstip

Donderdag 21 september 2017 - 18:30

Locatie

Diverse locaties in West-Vlaanderen