PACKCONTACT: Waar verpakkingsindustrie en voedingsindustrie elkaar ontmoeten

Packcontact 2019

Bent u een voedingsbedrijf dat op zoek is naar nieuwe oplossingen voor de verpakking van uw voedingsproducten? Dan is Packcontact zeker iets voor u, toonaangevende verpakkingsbedrijven stellen er hun nieuwste innovaties voor. Op donderdag 25 april bent u opnieuw welkom in het Huis van de Voeding in Roeselare voor een mix van lezingen en interessante contacten op de beurs! 

Studieavond Packcontact

Om u in tussentijd op de hoogte te houden van alle nieuwste trends in de productontwikkeling, nodigen we u alvast uit voor ons seminarie op 29 november in Roeselare. De focus ligt op duurzame en gebruiksvriendelijke productontwikkeling. 

Zet 29/11/2018 en 25/4/2019 dus alvast in uw agenda! 
We verwelkomen u graag op ons seminarie en netwerkbeurs! 

Packcontact is een initiatief van de POM West-Vlaanderen in samenwerking met Pack4Food, Vlaams Kunststofcentrum (VKC-Centexbel), Belgisch Verpakkingsinstituut (BVI), Verpakking Centrum Hasselt, Alimento en FostPlus. Dit initiatief kadert binnen de werking van de Fabrieken voor de Toekomst, het clusterbeleid waarmee de Provincie West-Vlaanderen de West-Vlaamse industrie wil ondersteunen, versterken en verankeren.

 

Locatie

Klik hier voor gedetailleerde informatie over de routebeschrijving.

Contact