Packcontact: Waar verpakkingsindustrie en voedingsindustrie elkaar ontmoeten

DONDERDAG 25 APRIL 2019, 13u30 - 19u00: Huis van de Voeding, Roeselare

Nieuwe wetgeving, druk vanuit ketenpartners en consumentenorganisaties dwingt zowel de voedings- als verpakkingsindustrie om constant te innoveren. Bent u als voedingsbedrijf op zoek naar oplossingen voor uw nieuwe verpakkingsuitdagingen? Wenst u alles te weten te komen over de meest recente innovaties en legt u liefst eenvoudig en snel contact met de aanbieders van deze ontwikkelingen? 

Uniek netwerk- en kennisevent

Packcontact 2019, het netwerkevent voor verpakkingsspecialisten en voedingsbedrijven, biedt u de ultieme mogelijkheid om dit alles te combineren op één namiddag! U mag een mix van boeiende lezingen, innovaties en directe contacten toegespitst op het centrale thema van circulaire verpakkingseconomie verwachten. 

Programma 

13.30u

Verwelkoming Packcontact 
Doorlopend: Beursbezoek - Afspraken - Meet the Expert

 
14.00u Uitdagingen voor voedingsverpakkingen en de weg vooruit. Liesje De Schamphelaire, Fevia
14.20u Val-i-pac, uw partner in de circulaire verpakkingseconomie brengt u onder andere de case rond recyclage van palletwikkelfolie.  Filip Vangeel, Val-i-pac
  Beursbezoek - Afspraken - Meet the Expert  
15.30u Ontdek in primeur een innovatieve, ecologische en efficiënte reinigingsoplossing voor de voedings- en verpakkingssector. Christophe Coen, Cold Jet
15.50u Het verpakkingsbeleid bij retailer Lidl: duurzaamheid centraal Charlotte Beirnaert, Lidl
  Beursbezoek - Afspraken - Meet the Expert  

Exposanten 

Bevestigde exposanten zijn:

We verwelkomen u graag op ons seminarie en de netwerkbeurs! 

Packcontact is een initiatief van POM West-Vlaanderen in samenwerking met Pack4Food, Vlaams Kunststofcentrum (VKC-Centexbel), Belgisch Verpakkingsinstituut (BVI), VerpakkingsCentrum/IMO-IMOMEC (Universiteit Hasselt), Alimento, Fevia, PlastiQ, Flanders' Food en TUA West. Dit initiatief kadert binnen de werking van Fabrieken voor de Toekomst, het clusterbeleid waarmee de Provincie West-Vlaanderen de West-Vlaamse industrie wil ondersteunen, versterken en verankeren.

Locatie

Klik hier voor gedetailleerde informatie over de routebeschrijving.

Contact

Om in te schrijven,

klik hier!