Dit was Food@WorkLive 2018

Op 22/11/2018 stelde het Huis van de Voeding, en dat al voor het vijfde jaar op rij, de deuren open voor jongeren en werkzoekenden. Gedurende een hele dag werden ze ondergedompeld in de voedingsindustrie om hen zo warm te maken voor een toekomst in deze boeiende sector!

Bedrijven, opleidingsinstanties en uitzendkantoren verzorgden een educatief programma met workshops en actieve demo’s om zo’n 200 jongeren te laten proeven van de sector, letterlijk en figuurlijk!

Het productieproces van vis, vlees, kaas of boter in kaart gebracht, detectie van fouten in motorsturingen, gevraagde producten op de lopende band automatisch detecteren, sollicitatieskills trainen, hygiënenormen onder de loep, marsepein maken of ijsjes proeven, … Slechts een greep uit het breed gamma aan interactieve activiteiten dat gebracht werd om jongeren de vele voedingsbedrijven, beroepen en tewerkstellingsmogelijkheden te leren kennen.

Bekijk de aftermovie en feel the vibes @FoodAtWorkLIVE2018

Interesse om deel te nemen in 2019?

Stuur een mailtje naar info@joblabo.be